Search Keyword: Total 17 results found.
Tag: φωτοβολταϊκά πλαίσια Ordering
Ενδεικτικό Πελατολόγιο της C.I.S.: Ασφαλιστικές εταιρείες : ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ Σούπερ Μάρκετ/Βιομηχανίες Τροφίμων: AB ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., ΦΑΡΜΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΑΝΟΣ ΑΕΒΕ, ΜΥΛΟΙ ΠΑΠΑΦΙΛΟΙ Ναυτιλιακές εταιρείες : WEM LINES, Polembros S.A. Ξενοδοχειακές μονάδες :PRESIDENT HOTEL Καταστήματα ρούχων : Sprinter Stores, Cripe Fabrics, TRENDS ΕΠΕ, Oberon Βιομηχανίες-Εργοστάσια : LINDE HELLAS Ε.Π.Ε., EUROFILM ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΑΕ, ALPHA PACK A.E., PLASTICO Ε.Π.Ε., HELM ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ, RAYCAP A.E. Εκθέσεις ΑΥΤ/ΤΩΝ και ΜΟΤΟΣ/ΤΩΝ : TOYOTA ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗΣ, ΒΜW Μωραίτης Α.Ε., HONDA-MITSUBISHI Μουστάκας, MAZDA Μάρρα-Μποζίκη ΕΠΕ, MOTORSPORT ΕΠΕ, MOTO HELLAS,  SEAT Γιαλένιος, Mercedes Κανελλόπουλος-Κριτσωταλλάκης,  Skandinavia Pitsakis, Suzuki ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ Ε.Π.Ε., Mονάδες Εστίασης: ALTERRA CAFÉ, Νο1 ΕΜΜ. ΜΑΥΡΑΤΖΙΩΤΗ κ ΣΙΑ Ο.Ε., Ντέμος Ο.Ε. Άλλες επιχειρήσεις ΟΙΚΟΘΕΡΜ, CONIC, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΑΕ, , Action Images Ε.Π.Ε., ΚΑΛΥΒΗΣ Α.Ε., ΒΙΒΛΙΟΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΕΠΕΕ, ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΑΕΒΕ, Οκονόμου Α.Ε., ΛΥΓΝΟΣ Α.Ε., ΚΡΕΣΤΑ Α.Ε., ΑΚΕΣΙΟΣ, GENEXPO E.E. ,ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΒΡ, ΠΕΤΙΚΙΔΗΣ Α.Ε. Παροχή υπηρεσιών σε άλλες εταιρίες καθαρισμού: ISS FACILITY SERVICES, CELESTIAL, Σπύρος Βουτσινάς, Καιλάνης Master Clean, Παναγιώτης Κόλλας, Οικίες ιδιωτών Πελάτες υπεργολαβίας: INTERAMERICAN, SONY HELLAS, HEWLETT PACKARD HELLAS, MERCEDES Θεοδωρόπουλος, Τομέας ενέργειας-Φωτοβολταϊκά πάρκα: SOLAR WATT Ε.Π.Ε., INET ENERGY A.E., QUEST ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ
Όλοι εμείς εδώ στην C.I.S., αναγνωρίζοντας τις ανάγκες άλλων συνανθρώπων μας, που «δοκιμάζονται» αλλά και τη διάθεσή μας να προσφέρουμε σε αυτούς, έχουμε αποφασίσει τη διάθεση ορισμένου ποσού επί των καθαρών κερδών μας για την ενίσχυσή τους. Ως το τέλος του 2009 αλλά και για όλο το 2010 ενισχύουμε τη Φωλιά της Αγάπης για τα παιδιά στην Ελευσίνα.
Είμαστε η εταιρεία καθαρισμού που μπορεί να αναλάβει ότι έχει σχέση με το τομέα της καθαριότητας και συντήρησης με απόλυτη ασφάλεια, αποτελεσματικότητα, ποιότητα και οικονομική τιμή. Επίβλεψη και παρουσία του ιδιοκτήτη της C.I.S. σε κάθε καθαρισμό. Σταθερό προσεχτικά επιλεγμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό. Κάλυψη και γνώση ευρείας γκάμας υπηρεσιών καθαρισμού για την αρτιότερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Πλήρης εξειδίκευση στο καθαρισμό και συντήρηση προσόψεων κτιρίων με πρωτοποριακές σύγχρονες και δοκιμασμένες μεθόδους καθαρισμού. Πλήρης εξειδίκευση στο βιοκαθαρισμό στρωμάτων, σαλονιών (σπιτιών και αυτοκινήτων), χαλιών και μοκετών και γενικότερα ινωδών επιφανειών. Πρωτοποριακές και μοναδικές υπηρεσίες τόσο για τα ελληνικά όσο και τα πανευρωπαϊκά δεδομένα. Η δυνατότητα μας να παρέχουμε υπηρεσίες με χαμηλό κόστος για το πελάτη δίχως ΄΄εκπτώσεις΄΄  στη  ποιότητα και την αποτελεσματικότητα. Συνεχής εξέλιξη, εκπαίδευση και ενημέρωση για κάθετι νέο στις υπηρεσίες καθαρισμού. Το κίνητρό μας που είναι: η αδιαπραγμάτευτη εμμονή μας για ποιοτικά αποτελέσματα σε ότι αποφασίζουμε να αναλάβουμε και η αφοσίωση μας στους πελάτες μας είναι προνόμια C.I.S. Στόχος μας είναι η επίλυση με τον καλύτερο τρόπο οποιασδήποτε ανάγκης καθαριότητας των πελατών μας, είτε αυτό είναι ο επαγγελματικός σας χώρος, το σπίτι σας, το σκάφος ή το αυτοκίνητό σας. Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης. Οι πελάτες μας είναι υπερήφανοι που έχουν για συνεργάτη τους τη C.I.S.
Είμαστε η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που ασχολείται και παρέχει επαγγελματικές και εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού πανελλαδικά στο τομέα των φωτοβολταικών πάνελ και ταυτόχρονα πουλάμε μηχανήματα και συσκευές καθαρισμού φωτοβολταικών πάνελ σε ιδιώτες και εταιρείες.Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις «με το κλειδί στο χέρι» για κάθε περίπτωση (απο Φ/Π στέγης, κινούμενα-σταθερά, πολύ μεγάλες εγκαταστάσεις) είτε αφορά την παροχή υπηρεσίας καθαρισμού είτε τη πώληση συσκευών, μηχανημάτων και εργαλείων καθαρισμού φωτοβολταικών πάνελ σε ιδιώτες και εταιρείες.Για επιπλέον πληροφορίες για την υπηρεσια καθαρισμου ή για για πωλήσεις μηχανημάτων επικοινωνήστε μαζί μας.
Για το καθαρισμό των σκαφών αναψυχής εξωτερικά χρησιμοποιούμε σύστημα με απιονισμένο νερό από τα ίσαλα και πάνω αν το σκάφος σας είναι μόνιμα μέσα στη θάλασσα. Με το σύστημα αυτό επιτυγχάνεται πλήρης αφαλάτωση.
Στη C.I.S. προσφέρουμε πραγματικό βιοκαθαρισμό / βιολογικό καθαρισμό σαλονιών αυτοκινήτων, πούλμαν και σκαφών αναψυχής επί τόπου. Η μέθοδος που χρησιμοποιούμε είναι εντελώς διαφορετική από όσα ξέρετε μέχρι στιγμής και από όσα σας έχουν πεί.
Όλοι γνωρίζουμε για τα ακάρεα που υπάρχουν στο στρώμα σας και στα χαλιά σας. Τα ακάρεα είναι οχτάποδοι μικροοργανισμοί. Οι εκκρίσεις της βλαβερής πρωτεϊνης (γουανίνη) που βρίσκεται στα περιττώματα τους μαζί με τα αποσυνθεμένα μέρη τους είναι το βασικό αίτιο αλλεργιών όπως αλλεργική ρινίτιδα, βρογχικό άσθμα, ερεθισμός των ματιών, του δέρματος κ.α. Τα ακάρεα τρέφονται με απονεκρωμένα κύτταρα του ανθρώπου. Βρίσκουν κατάλληλες συνθήκες για την επιβίωσή τους μέσα στα στρώματα, στα χαλιά, στις μοκέτες, στα μαξιλάρια ή ακόμη και στα παιδικά παιχνίδια.
Το σύστημα καθαρισμού εσωτερικών επιφανειών που διαθέτουμε, επιτρέπει την απορρύπανση επιφανειών (υαλοπίνακες, αίθρια, χωρίσματα γραφείων, αλουμίνια, εταλμπόν κλπ.) όσο χαμηλά ή ψηλά βρίσκονται χωρίς να πέφτουν νερά ή οποιαδήποτε άλλα υλικά λερώνοντας ή φθείροντας πατώματα, εμπορεύματα, εξοπλισμό, έπιπλα κλπ.
Η καθαριότητα και η συντήρηση των εγκαταστάσεων εξωτερικά με το σύστημα απιονισμένου νερού εγγυάται άψογα και ολοκληρωμένα αποτελέσματα σε σύγκριση με όλες τις άλλες μεθόδους καθαρισμού και συντήρησης προσόψεων κτιρίων.Είναι υψηλών προδιαγραφών καθώς απομακρύνονται ουσιαστικά ρύποι από όλα τα σημεία του κτιρίου (κάθετες επιφάνειες, αρμοί, κουφώματα, αλουμίνια κ.α.) με το πιο φυσικό και φιλικό τρόπο επιμηκύνοντας τη διάρκεια ζωής των υλικών. Το πλύσιμο των επιφανειών (υαλοπίνακες, εταλμπόν, ορθομαρμαρώσεις, γρανίτες, ταμπέλες, πινακίδες, τέντες κλπ.) γίνεται από την ασφάλεια του εδάφους με ειδικούς τηλεσκοπικούς βραχίονες (δυνατότητας ως 20μ.-22μ. ύψος), οικολογικά, χωρίς χημικά ή απορρυπαντικά που μακροπρόθεσμα αλλοιώνουν τις επιφάνειες, μόνο με απιονισμένο νερό. (παράγουμε 100% αγνό νερό, κατάλληλο και για ιατρική χρήση που αποθηκεύεται σε φορητή μονάδα επεξεργασίας νερού).
Αποκτώντας εξειδίκευση στο καθαρισμό υαλοπινάκων αποκτήσαμε τεχνογνωσία και εμπειρία πρωτόγνωρη ακόμα και για τα παγκόσμια δεδομένα. Είμαστε σε θέση να επαναφέρουμε αλλοιωμένους, φθαρμένους, αποχρωματισμένους υαλοπίνακες, από τον ήλιο, τους ρύπους ή και τα άλατα που έχουν συσσωρευτεί και μέχρι πρότινος κανένας δεν είχε άλλη λύση να σας προτείνει παρά μόνο την αντικατάστασή τους.
Ο πλήρης μηχανολογικός εξοπλισμός μας και το άρτια εκπαιδευμένο και καθοδηγούμενο προσωπικό μας από εκπαιδευμένο σύμβουλο καθαριότητας ή τον ιδιοκτήτη της C.I.S. εγγυώνται το αποτέλεσμα που ζητάτε, με ασφάλεια και άρτια σχέση οικονομικής τιμής και ποιότητας.
Πρόκειται για 100% αγνό, καθαρό, εργαστηριακού βαθμού νερό.Εδώ το συνηθισμένο νερό μεταμορφώνεται στο πιο αγνό και καθαρό του κόσμου. Το νερό αυτό είναι ελεύθερο από κάθε είδους άλατα, μέταλλα, μικροσωματίδια, ιχνοστοιχεία, ηλεκτρολύτες κ.α.Η απαλλαγή όλων των παραπάνω στοιχείων προσδίδουν εντελώς διαφορετικές ιδιότητες στο νερό όπως:

Δεν αφήνει θαμπάδες, λεκέδες ή στίγματα.

Έχει εξαιρετικά ισχυρές καθαριστικές ιδιότητες και συγχρόνως είναι απόλυτα φιλικό προς όλες τις επιφάνειες.

Μαγνητίζει και εξουδετερώνει τη βρωμιά καθώς το νερό αγωνίζεται να επανέλθει στη φυσική του κατάσταση.

Η καθαριότητα κρατάει περισσότερο καθώς ελλατώνει το στατικό ηλεκτρισμό στο ελάχιστο.

Η καινοτόμος τεχνολογία συστημάτων απιονισμένου νερού που χρησιμοποιούμε εξασφαλίζει μοναδικές υπηρεσίες για τους πελάτες μας όπως:

Άψογα και εγγυημένα αποτελέσματα.

Οικονομικότερη και αποτελεσματικότερη λύση απ' όλες τις άλλες μεθόδους.

Πρόσβαση σε σημεία που οι υπόλοιποι αδυνατούν να προσεγγίσουν.

Φιλική και οικολογική περιποίηση των επιφανειών (χωρίς χρήση χημικών ή απορρυπαντικών).

Καθαριότητα που διαρκεί περισσότερο.

Από την ασφάλεια του εδάφους.

Πιο γρήγορα από κάθε άλλη μέθοδο.

Το καινοτόμο και πατενταρισμένο σύστημά μας μπορεί να καθαρίσει τις βιτρίνες σας εσωτερικά σε οποιοδήποτε ύψος χωρίς να πέφτουν νερά ή να χρειάζεται να ξεστηθεί η βιτρίνα σας.
Η τεχνολογία και η τεχνογνωσία που διαθέτουμε εξασφαλίζει στους πελάτες μας τον άψογο , οικονομικό και τον φιλικότερο προς το περιβάλλον καθαρισμό σε:

υαλοπίνακες

εταλ-μπόν

ταμπέλες , πινακίδες

ορθομαρμαρώσεις

γρανίτες και

τέντες

Οικονομικά και αποτελεσματικά, με τη πιο ασφαλή, φιλική και οικολογική μέθοδο στην Ελλάδα.

Με την τεχνολογία την μέθοδο και την εμπειρία που διαθέτουμε είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε υπηρεσίες καθαρισμού στον τομέα της ναυτιλίας όπως:• Τον καθαρισμό του σκάφους σας και την απαλλαγή του εξωτερικά από τα άλατα (απόλυτη αφαλάτωση, χωρίς χημικά ή απορρυπαντικά).• Τον καθαρισμό των πανιών σας, χωρίς χημικά ή απορρυπαντικά και χωρίς να χρειάζεται να αφαιρεθούν από τον ιστό.
Πώς καθαρίζετε ένα στρώμα? Ειδική λάμπα υπεριωδών ακτίνων UV-C εξουδετερώνει ακάρεα και βακτήρια χωρίς χρήση χημικών. Έπειτα συλλέγουμε τα ακάρεα σε μια ειδική συσκευή  με εξαιρετική δύναμη αναρρόφησης και δυνατότητα παλμικών δονήσεων. Η διαδικασία ολοκληρώνεται με το ψεκασμό ενός φυτικού υποαλλεργικού σπρέϋ που καθυστερεί την επανεμφάνιση των ακάρεων, αφήνοντας το στρώμα καθαρό και με ευχάριστο άρωμα.